Baby 28week+

Hi mommies! Nak tanye la normal ke baby 28week 2days berat 1.15kg ke kurang berat ke macam mana? Plus satu lagi position baby dia kepala kat atas kaki kat bawah,tapi bila nak check gender dia sorok taknak tunjuk😅☝🏻#1stimemom #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

normal rasanya berat tu. sy pun masa 28w baby kepala kt atas kaki kt bawah. doktor ckp boleh pusing lg. in shaa allah.. cuma baby sy lg berat 1.4kg masa 28w 😅