Perut kecil 2nd pregnant

Hi Mommies, nak tanya..normal tak kalau hamil kali kedua perut lagi kecil dari hamil yang pertama? perut nampak macam 6bulab pregnant ja..risau rasanya..cukup berat atau tidak..cukup zat ke tak ? #8monthspregnant

2 Balas

Cuba tnya doktor tntang pkembangan bayii... Klau okk .. okk laa tak usah risau

5y ago

doc cakap ok..tapi org sekeliling cakap pregnant kalini perut lagi kecik dr semalam..sedih je bila denga..asyik terpikir je

Selagi bby membesar dgn baik, xde mslh. Semua kehamilan berbeza..

5y ago

doc cakap ok..tp tulaa..org duk cakap kecik2..sedih dengar..asyik terpikir je..