Check up doctor

Mommies nak tanya.how frequent should we go check up? Every month? Saya baru masok 5 weeks..blom pergi check up sbb baca2 ramai cakap di galakkn pergi minggu ke 6..

1 Balas

awal2 ni boleh je gi scan, utk confirmation + pastikan kandungan di dalam rahim (bukan ectopic). biasanya kalau tak nampak, Dr akan buat tvs/mntk datang lagi 2 minggu. kalau takde apa2 masalah, nanti takde follow up dah. tinggal buka buku pink and ikut jadual buku pink je bila² TCA