Baby berak

Baby saya baru sebulan. Sebelum ni dia bf + mix dengan susu formula kambing “karihome”. Berak semua okay je, sehari 2-3 kali. Tapi semalam saya ada tukar susu dia pegi similac inte-p. Lepas tukar susu tu dia tak berak seharian. Lepas 26 jam baru dia berak keluar taik macamni. Baby ada kembung jugak sebelum ni tapi so far dia berak macam biasa je. Ni first time macamni. Baby tak sesuai dengan susu tu ke ?

Baby berak
4 Balas

normal ni kalau bru mnum susu bru kan.. ada lendir2 ni pun normal. tunggu dlm 4 5 hri bru tau dia cirit ke sembelit ke muntah byk ke

warna najis normal sis ..kata doktor kalau susu kena cuba 5 hari.

kalau first time tak leh jugak ckp xsesuai.. warna najis normal