Nak bersalin Normal

Hello Mommies nak tanya Yg kontrol diet and cucuk insulin tu Mesti kena cezer juga ke.. Risau la kiranya nak bersalin Normal juga, sebap kena besalin awal

2 Balas

X perlu czer klu x de masalah..bersalin awal ni bukan dgn cr czer tp induce..samaada msk ubat ikut bwh or msk belon.. On diet bersalin tpt 40w. Tp on insulin 38w.

4y ago

Oh awalnya..risau pulak akk huhu. Brg keperluan x siap lg..sbb gdm risau bersalin awal..

ta semestinya kalau tada apa masalah boleh je deliver normal , doktor pon takan sesuka hati na suruh kite czer kalau tada apa masalah

4y ago

Yake.. Harap2 la tak da masala 😇