Sakit belakang sbab bersalin czer

Nak tnya yg ada pglmn bersalin czer, sakit blkg ni x akn hlng ke? Start ank nak msuk 1bulan blkg sakit sgt smpai laa skg ank nak msuk 3bulan masih lg sakit blkg🥹kdg srh husb urut atau berurut guna kerusi urut sbab x thn sgt. Sakit tu x akn hlng ke? Atau ada cara lain utk kurangkn sakit #bantujawab #firstmom #firstmom #firstmom #ingintahu #ingintahu

4 Balas

Saya pun sama. Tapi lebih ke sakit bahu. Dia punya sakit tu nak tunduk pun sakit sangat. Haritu ada jugak sakit belakang. Slpas mak saya urut tu dah okay cuma sakit bahu jer belum hilang

kdg postur menyusu kita xbetul sbb tu sakit blkg..sy alami benda ni juga tp bila dh urut,betulkan postur tak sakit dh

sama ar,klu duduk lama pon sakit.