Facial Treatment

Hi mommies. Nak tanya waktu pregnant boleh buat facial treatment ke? Husb bising pulak kata kulit kusam dgn bnyk jerawat ?. Tp kawan2 kata tak boleh buat masa pregnant. Camna ya ?.

1 Balas

mmg xbole sis . sbb bnd2 yg kulit kita serap blom tntu sesuai dgn janin kita . bole trjdi alahn juga pd mommy . mcm sy dlu hnye siram kaki pkai air laut . xprnh2 ke laut . skli 1ari naik gatal2 1bdn . smpai pedih2 tapak tgn . mmg btol ye sis bnd ni kita xtau sbb kulit mse preggy xsame mse xpreggy . mse preggy ni mmg snsetif . sis hnye jaga kebersihn je .

4y ago

Ok sis. Tq ye info nya 😊