beli barang baby

hi mommies, nak tanya usia kandungan berapa weeks / bulan yang sesuai untuk start beli barang baby? #firstbaby

20 Balas

kalau tak nak stress, kan masa 2nd semester dah kurang simptom and dah ada energy kan, ha boleh dah tu. saya 3rd semester baru start ya allah stress. dah la tak larat, pastu rasa sangat rushing. dengan segedebuk beli, terkesan juga lah poketnya. elok buat list, beli sikit sikit. baru tak stress 🤭