6 weeks mual teruk

Hi mommies, nak tanya tips atasi mual teruk. Normal tak rasa satu badan ni berangin je & perut rasa kosong & lapar tp makan muntah2 #firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya

2 Balas

sama laa kita sis.. tpi mcm mna pun kena makan jugak sbb nk bgi zat pada baby.. saya paksa diri makan nasi kosong + ikan goreng je... klu xmkn lg lemah badan + lagi berangin badan.. klu sy.. sy cuba tahan muntah.. hidu terapi kesegaran + minyak cap kapak . mmg ttap akan muntah tpi insyaAllah xkeluar semua makanan..