Susu badan

Hi mommies, nak tanya start pregnant berapa bulan baru susu badan start keluar ye? Saya 1st mom nk dapatkan ilmu dan pengalaman dari mommies². TQ 😊♥️

1 Balas

start 16w susu ibu da ada, n depend ke badan kita sama ada time pregnant dia keluar sikit atau tak , lagipun kalau keluar tuh pun kolestrum , tapi kalau ada ,jgn picit tau, just cuci dgn kapas basah takut tersumbat je & kalau time pregnant tak keluar susu jgn fikir susu takda juga tau. susu kita mmg ada ,tunggu anak hisap je.