hubungan suami isteri

hello mommies, nak tanya skrg kan i tengah pregnant, dah masuk 6 bulan dah alhamdulillah. sepanjang dari awal tahu pregnant sampai skrg i dah tak bersama (having sex) dgn husband sebab takut jadi pape. em soalan i nak tanya mommy semua ada lakukan sex ke waktu pregnant? lama oi 6 bulan tahan skrg dah tak tertahan hahaha#firstbaby

6 Balas

xde mslh pn klau awk xde pe2..lgpun kandungan dh besar..cume klau ade rase contraction or mngeras..ade darah stop la.mcm sy start 4 bln x brsame..suami y takut sbb bile bersama sy jd contraction..jumpe pakar die ckp rahim sy sensetif..so smpai 9 bln suami tkut nk sentuh