31 weeks

Hi mommies. Nak tanya siapa yang dah 31 weeks? Berapa berat baby uolls?

275 Balas

tktau berat brpe..tak scan lagi..last scan mse 22weeks je ..440g..skrg 31weeks..ntah la bila plak scan ni

saya 31minggu scan baby dh 1.753kg , air ketuban smua elok kepala baby pon dh dkat bawah uri dkat atas .

saya baru je balek scan 31w 5d..berat baby 1.623kg... dr cakap berat baby dalam range normal

sy scan 32mgu 1.7kg .. kne repeat scan plak 36mgu rabu ni .. mtk2 dh 2kg lebih ..

3y ago

sama scan 32w 1.7 tp doc dgn pakar hsptl cakap baby kecik.. harap scan skali lg berat baby ok ..

masa scan 28weks berat baby 1.6kg minggu lepas scan lgi masa 34weks berat baby dh 2.7kg

3y ago

kan?laju bby membesar..Saya pun scan 38w bby da 3.4kg 🤣

31week 1.6kg. Doktor kata normal. Cuma skrg ada masalah kedudukan uri, chances beranak normal masih 50/50

3y ago

Sama la saya sis. Saya 32mgu lebih berat baby dah 2kg. Kedudukan low laying placenta drp 18mgu. Mmg dr awal dah jangka kene czer. Takpelah janji baby dan kita selamat... Take care sis

31w... sama berat 1.5kg... tp selalunya pglmn sblm ni... time scan ringan, keluar 3.kg jgk

Saya pregnant 30 weeks , gi checkup 14/12 baby berat 1.4kg . Nanti 28/12 ni checkup lagi

siapa pernah lalui ,ad ke baby sedu dlm perut sbb pernah rasa mcm dia sedu#1st pregnant

31week 3hari 1.7kg , Alhamdulillah doc ckp normal berat baby , kena dgn Dy punya week.