Caj bersalin hospital kerajaan

Hi mommies! Nak tanya sesiapa yg pernah bersalin di hospital Putrajaya & Hospital serdang. Berapa deposit kalau tak guna GL? Berapa total cost untuk normal & czer? Bila boleh request nak wad first class? Dan hospital mana yg suami boleh teman 24h di wad & di LR? Banyak soalan sbb sy first mom & 26w & masih tak decide nak bersalin dimana 🥹 #bantusharing #bantujawab #firstmom

2 Balas

Sy bersalin czer hospital serdang warded 4hari 3 malam ward 2nd class total dalam 4k lebih. Request 1st class mereka cakap takde ward 1st class