Mommies breakfast apa ya?

Hi mommies, nak tanya selalu breakfast apa setiap pagi? Boleh share tak menu korang.. sy skrg dlm 14weeks... #advicepls #bantusharing

1 Balas

saya setiap pagi sebelum sarapan berat mesti ambik susu dan kurma. lepastu dalam pukul 8-9 pagi gitu ambik lah apa2 sarapan yg berat. saya alhamdulillah belum ada alahan jadi setakat ni semua sarapan saya sumbat aje hahahaa. mee goreng, nasi goreng, jemput2, lempeng, kuih muih.