Frisolac AR

Hi mommies, nak tanya sebenarnya frisolac AR ni utk step berapa? Takde tulis dekat tin dia

2 Balas

Anak saya minum AR sejak discharge dari hospital sbb tak direct breastfeed. Agak payah sbb tin kecil, kena beli setiap minggu😅 Yg saya perasan kalau tin itu dah buka lebih dua hari, susah sikit nak larut, tapi setakat ni ok je baby saya.

1y ago

saya guna baru bukak pon sama x larut. ada seketul besar masa basuh botol.

0-12m. susu dia pekat tau. i dulu bancuh siap kacau dgn sudu. x mau jugakk. pdhl dh guna air panas. so puting sng sumbat.

9mo ago

hi sis, sis dah tau ke cara bancuh susu AR ni bagi larut sepenuhnya?