Berpantang : Ikan kembung

Hi mommies , nak tanya , saya sedang berpantang 11 hari, tadi termakan ikan kembung 😭😭 . org kata dia gatal2 ye ? ada tak mommies pengalaman mcm sy . sy takut sbb jahit tgh beransur pulih.

2 Balas

Doc kata bkn sbb ikan kite jadi gatal2 tmpt jahit..itu sbb infection kuman ,mngkin kkte xjge bersih..ikan ape2 selagi ok ngn awk xde alergic bole je mkn..dulu sy pon xsume ikan mkn sbb org tua kata gatal2 nnt..bila tgk video doc tu ckp mitos semata2..

org kata je. tak semestinya kt bdn awk akn jd gatal2. pantau saja dulu

8mo ago

baikkk, terima kasihh 🥹