Minum susu

Hi mommies .. nak tanya saya preggy 14week sekarang minum susu mengandung tu kurang juga la sbb kadang ada muntah apa semua ..kadang kalau tk larat saya minum susu dutch lady choco tu .. mmy ada skip minum susu juga tak ? Sbb saya risau juga takut baby tk dpt nutrisi cukup ke apa .. boleh share tak mmy minum susu preggy atau susu lain mcm mana ? Atau takpe kalau tak minum susu and baby okay je ? #firstbaby #firstmom #pleasehelp tqq 🙏🏻

5 Balas

tk pe... apa ii susu pon boleh minum cth susu tepung/ susu botol/ susu kotak/susu kmbing/ susu soya/ susu lembu dll , x nk minum susu boleh minum yogurt ke apa.. utk dpt kn kalsium.. jarang minum pon x pe, sy pon minum kdg ii je 😂 ikut mood sy nk minum

2y ago

Baik mekasih 🙏🏻