Bersama selepas pantang

Hi mommies nak tanya. Saya baru lepas 54 hari bersalin, dah habis pantang pun. Semalam masa bersama dengan suami bawah tu rasa ketat and macam ngilu. Plus saya kemut jugak sebab masih seriau/serik bila teringat bawah tu ada luka jahitan di mana saya check dah and benang pun dah jatuh. Bila dah rasa macam tu saya terus taknak teruskan bersama suami. Adakah mommies yg lain mengalami macam saya jugak?or any mommies ada tips untuk senang and mudah bersama suami?

3 Balas

nak tnya sis berapa minggu darah nifas berenti ...sebab sya dri mula bersalin 19/11 hrituh smpai hrini drh kjap berenti 2hri dtg balik drh kdg seminggu brenti lgi sehri dtg lagi ..keliru dh

4mo ago

saya hampir sebulan lebih baru betul2 kering sis. means takda darah langsung