BREAST

Hi mommies , nak tanya satu soalan ? Saya baru 27 weeks ☺️ memang puting breast akan keluarkan cecair ke ? Cecair tu jernih je , if tak lap , dia mengering & keras macam gula ? soalan saya , cecair yang keluar tu tanda² dah nak ada susu badan ke macam mana ? ☺️

1 Balas

Yupp. Jangan picit2 ye. Lap2 je. Tapi kena selalu bersihkan nipple guna kain lembab.

4y ago

Hehehe paham2. Mmg kena tarik2 jugak utk bagi dia timbul. Tapi tu laa keluar air pulak 😅