Rasa ngilu

Hi mommies, nak tanya, rasa ngilu pada bahagian ari2 memang normal ke? Btw saya dah di kehamilahn 13minggu 🙏🏻

5 Balas

saya nk masuk 16 pon masih rasa ngilu2.. Sekarang jadi sakit bahagian round ligamen tu.. Sampai pundi sekali pon sakit.. Nk tido seksa sangat2 jadi sakit rusuk dgn perut.. Dah banyak dr jumpa semua jawapan sama.. Kata perut nk membesar. Lagi2 ank first. Lain org lain pengalaman dr cakap. .

Saya kalau tak buat keje okey. Kalau buat keje jadi sakit. Duduk lama tak boleh. Diri lama tak boleh. Sekarang 17weeks

normal sis sebab rahim masih dalam proses mengembang seiring dengan usia baby yg makin membesar

normal