perut mengeras

Hi mommies, Nak tanya perut mengeras tu mcm mana ya rasa dia. Saya start hari ni perut saya mcm ada rasa sakit tapi x kuat sgt la masih boleh tahan lagi n baby cukup gerakan 10 kali. Mcm mana ya rasa perut mengeras? Maklumlah xde pengalaman n xtau. #firstbaby #35weeks

1 Balas

Normal sis baby mengeras2 kt dalam tu .. kalau tanda2 bsalin keluarnya lendir bserta darah . Atau pun air ketuban turun . 35week masih awal lg . Gud luck ya momy 😊