Kandungan 15 minggu

Hi mommies, nak tanya pengalaman ada tak yang minggu 15 rasa loya2 dan pening macam saya? Selera makan pun tak ada. Adakah normal, maaf sy baru first time pregnant

3 Balas

sama dengan saya, da nak masuk week 16, mual tu makin tinggi plak 😂 so sy makan dengan kuantiti yg sikit tp kerap. kalau x, tga makan boleh stop tiba2 sbb mcm da sampai limit nk muntah sbb da start mual.

sy hadap bnde sama jgk mmy.. sy always mintak pndpt nurse yg jaga sy.. kata nye kerap kan mkn.. tp kuantiti sikit.. atau pon.. cuba mintak jmpe doc.. kok ada probs lain.. smoga mmy sht2 jeee.. 🥰

Saya pun sma dah 16 minggu still loya2 pening