Bawa baby 3 bulan keluar rumah

Hi mommies nak tanya pendapat boleh ke bawa baby yang nak masuk 4 bulan pegi taman? Macam nak piknik sambil tengok budak2 main playground. Atau ada had umur terbaik untuk bawa anak keluar bersiar2? Sebab mak mertua saya cakap tak boleh bawak ke taman tapi dia bawa anak saya ke Jakel takpe pula 😅 #seriusnanya #firstmom #firsttimemom

8 Balas

Boleh je. Saya baby sebulan dah keluar. Pakai carrier. Senang nk tgok ank yg lagi dua org tu bila saya pakai carrier. Klo stroller leceh sikit lg2 klo nk g taman .