Formula Milk

Hi mommies... Nak tanya pandangan, formula milk apa yg baik jika nak tukar susu? Anak sy dah 4months ++. Sebelum ni minum lactogen ok tp akhir2 ni dia cirit birit, kerap muntah dan ruam. Tak dapat fully BF. Siapa ada pengalaman dutch baby (ipar suggest ni)?

1 Balas

Susu Dutch baby. Anak saya dan anak buah minum susu ni. Alhamdulillah, sesuai sangat. Sebelum guna susu ni pun saya ada baca reviews dekat Internet. Semua parents yg guna susu ni bagi feedback positive. Tambahan pulak, susu ni murah je. Sangat2 affordable