Normal ke muntah, mual dah 30weeks

Hi mommies, nak tanya normal ke tetiba rasa mual, muntah dah 30weeks ni ya? Hm#bantujawab

3 Balas

normal. sy kndungan ke 2 alahan smpai 20w, baru nk ada selera mkn, 32w mai balik muntah2 smpai bsalin.

4d ago

gtau misi, dan sy mula dari zero..cari balik mknn yg blh masuk. tp alahan hujung xteruk sgt mcm awl2..awl2 dlu smpai bau masak dan apa2 bau pun xblh.

normal sis saya masuk 3rd trimester alahan macam awal2 preggy

4d ago

tak perlu bgthu pun sis , selagi x de muntah2 kerap teruskan je rutin harian mcm biasa , saya back to basic x makan nasi saya makan spaghetti mcm 1st trimester dulu , kalau mkn nasi alamatnya muntah 😆

normal