26 minggu 4 hari

Hi Mommies, nak tanya normal ke sakit mencucuk di bahagian bawah rusuk kanan? To be exact dekat bra line. Rasa tak selesa tambah2 bila tidur mengiring ke kanan. #firstbaby

2 Balas

Sama lah anak first dgn yg ke 2 ni pun sama.. Mmng pedih sapu minyak.. urut skit2 ye.. tapi jgn minyak panas tau minyak biasa je.. Boleh kurang kan sakit pedih tu.. Baby mkin membesar tu yg sakit.. Takpe pengorbanan kita sebagai IBU❤️

Sama dgn sy . Dok rsa skrg ni . Xtaw la sama ada angin ka apa . Sy bru 21 weeks . Tpi dok rsa menyucuk tu dari 18 weeks lgi. Terpaksa tdoq pn selalu mngiring ke kiri ja …