Pil perancang

Hi mommies ! Nak tanya, normal ke makan pil perancang kita rasa pening terhuyung hayang, period keluar mcm tanda tanda nk beranak like mucus plug tu and perut sakit mcm sengugut. Btw first time makan perancang 😅 i makan noriday #SeriusTanya #firstmom

2 Balas

Saya tak ambil perancang tapi lately ni kerap pening kepala. Jalan sikit rasa terhuyung hayang. Time solat pun asyik nak jatuh jer. Macam xstable. 🥲

2mo ago

tak pegi check up ke sis ? kalau kat rumah ade check bp dgn bsp, try buat. kadang faktor cuaca pun ya 😅tp kalau berlarutan better pegi klinik check

Ambil dlm 14 hari dulu untuk adapt, kalau masih rasa begitu, jumpa doktor untuk tukar ubat lain

2mo ago

okay sis..mekasih respone 🥰