Keluar susu badan week 22

Hi mommies, nak tanya, normal ke keluar cecair, mcm warna susu. Tapi Saya baru 22 minggu

3 Balas

normal, JANGAN PUMP ! JANGAN PICIT ! lap saja area puting tu selalu, nanti klau pump bengkak susu lg sakit tau, lagi ii baby tak kluar lg, tanya nurse pun mmg nurse tak kasi pump sbb risau mommy tak dapat nak tanggung sakit tu

2y ago

Memang puting rasa ngilu sentiasa ke lepas start keluar susu mcm ni ?

Normal,lagi bagus😊😊lap2 area puting tu guna kapas dn air suam,kalau banyak sangat sis boleh pump,simpan

normal sis. sya 16 minggu da keluar.. sis jangan picit tau.. lap2 saja.