Bayi meniarap

Hi mommies nak tanya normal ke kalau baby saya 4 month 20 days. dia da reti meniarap tapi tak reti nk pusing badan dia ke depan balik .. kalau nk pusing badan dia ke depan balik.. dia akn merengek/membebel utk minta tolong dia pusingkan badan #1stimemom #firstbaby #advicepls

Bayi meniarap
10 Balas

normal... my baby 3bulan da meniarap .. mmg x pdai pusing blk haha... meraung2 mintak tolong.dah tolong pusing balik lg

Anak saya 3bulan7hari da pandai pusingkan badan bila tummy time. Kadang2 ajak sembang bila tummy time.

normal tu. lain baby lain perkembangan dia. boleh bantu baby dulu, lama2 nanti dia boleh buat sendiri

Normal sis.. anak saya 3bulan dah pandai meniarap.. takpe nanti dia belajar sendiri..

4y ago

Takpe sebab perkembangan setiap budak tak sama, rajin2 tummy time dengan dia untuk latih dia

Normal sis anak saya pun sama juga macam baby sis lama kelamaan dia akan pandai juga

Anak saya baru unur 2bulan 10 hari dah nak belajar pusing kan badan..

4y ago

Anak saya perempuan sis

Normal sis.. Ms ni sis kena tolong dia ubah bdan

4y ago

aah mmg sll mmg sy akan tolong dia pusing balik 😅

nromal. lama2 nnt dia pandai

Normal dik

normal