Bayi meniarap

Hi mommies nak tanya normal ke kalau baby saya 4 month 20 days. dia da reti meniarap tapi tak reti nk pusing badan dia ke depan balik .. kalau nk pusing badan dia ke depan balik.. dia akn merengek/membebel utk minta tolong dia pusingkan badan #1stimemom #firstbaby #advicepls

Bayi meniarap
10 Balas

Normal sis.. anak saya 3bulan dah pandai meniarap.. takpe nanti dia belajar sendiri..

4y ago

Takpe sebab perkembangan setiap budak tak sama, rajin2 tummy time dengan dia untuk latih dia