Normal ke bahagian vagina rasa perit ?

Hello mommies , nak tanya normal ke bahagian vagina rasa pedih perit ? Sy preggy 37 minggu 3 hari skrg ni..

2 Balas

Normal,saya skrg dah 36 week 1 day,ngilu sgt kat vagina,mana baby selalu mengeras,selalu kena braxton hicks.

5mo ago

Sama laa sy.. selalu mengeras.. bila mengeras tu sakitnya rasa

normal sebab baby dah masuk laluan

5mo ago

tak tentu sis. maksud tanda nak bersalin tu sebab baby dah masuk laluan, sebab tu v kita rasa sakit. kiranya baby awak tu dah confirm inshallah tak songsang.