Baby 2m+ tak berak

hi mommies, nak tanya normal ke baby fully bf tak berak 2/3 hari? #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

7 Balas

normal sampai seminggu pun ada. sbb susu ibu ni penuh nutrisi. banyak yang terserap dalam badan baby. asalkan poo² nanti warna mustard & tak keras. nanti kalo dah makan baru wajib tiap hari poo²

anak saya 💩 tiap 8 hari, saya catat sbb nk tahu trend & normal @ tak. kalau kurang dr 8 dia akan 💩 sikit2 tiap hari, tp kalau 8 mmg get ready utk banjir

normal klu bf shj.. cuba angkat 2 belah kaki rapatkan lututbke perut dia..buat acap kali utk dia berak..ni nurse yg ajar sy dulu

Normal boleh sampai 14 hari untuk bf bby x poo jnji perut x keras bby x cranky

Normal. Maksudnya most of nutrien diserap oleh baby. X perlu panic ye mommy

normal...nnt dia berak la tu..sy biasa jadi mcm tu..sekali berak nnt byk

Normal

9mo ago

Sama-sama