Tumbuh gigi

Hi mommies! Nak tanya normal ke baby dah 11 bulan masih belum tumbuh gigi? Baby saya even toothless dah boleh makan macam orang ada gigi dah tapi risau almost 1 year still toothless. Any tips utk galakkan pertumbuhan gigi baby? TQ #1stimemom #advicepls #babyfirst #mommybuntu #bantusharing

1 Balas

Normal puan..ank sy umo dekat nak masuk setahun baru tumbuh gg..tp skali byk la..tu asyk demam je sbb gg byk nk tumbuh..dont wory k 😉✌ #TAPSupermoms