Newborn baby

Hi mommies, nak tanya normal ke baby 1month++ tkberak almost 1 w? Ada tips tak untuk baby berak? Sorry sbb saya frstime as mom. Tq

1 Balas

Rasanya kalau fully breastfeed normal jg sbb susu ibu ni senang hadam dalam perut (ni yg saya baca psl susu ibu) kdg boleh sampai 2minggu pun still normal kalau bf.. Yg penting anak aktif, kuat kentut, dan perut x kembung. cuba pantau bhgian perut jg la. Tapi kalau awk bagi susu fm mmg x normal kalau anak x berak seminggu. anak mesti berak sekali/2 kali sehari kalau fm sbb susu fm ni lmbt hadam..