Tak Berak 1hari

hai mommies , nak tanya normal ke bby yg fully bf tak berak 1 hari ? Anak sy baru 1month #First_Baby #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Normal sis , janji baby tak meragam even lebih 10 haripun . Susu ibu ni ada khasiat tersendiri untuk baby . Andai ada campur susu jangan lebih 2 hari untuk baby berak . Takut sembelit .

2y ago

yeke sis , terima ksih tolg jwab kan 🥰

Hai sis. Kena tengok texture najis bila baby berak. Kalau okay je tak keras dan tak meneran macam sembelit maksudnya okay je tu.

2y ago

Sama²