Pergerakan baby 35weeks

Hi mommies, nak tanya masuk 35weeks ni mmg pergerakan baby mcm slow2 ke? .

2 Balas

haah sis slow .. sbb dh sempit kn kt dlm tuu, baby dah besar .. tp sis keep je monitor gerak dia .. klau ada rasa xsedap hati gi check terus .. nnti doc akan sruh stay hospital utk buat ctg n pantau baby .. klau xde pape balik dlu