Masalah Sukar Nak Bernafas

To all mommies, nak tanya, masuk 2nd trimester memang sukar nak bernafas ke? .sy lately ni nafas macam tak cukup je. Normal ke?

11 Balas

doktor hari tu ckp..sebab anak nak membesar jadi segala2 dlm perut kita tu naik keatas utk beri ruang baby membesar..mmg akan sesak nafas,tapi lama kelamaan tu akan stabil balik..

saya bru 16week.sukar skrg nk amik nafas.mcm pendek2 je nafas.tkut pun ada nk nangis je mcm x cukup nafas.mse Ank prtme awl mcm ni xde plk.biase 25week ke atas je 🥺🥺

Baru nak tanya soalan sama.. Mlm je susah benor nak bernafas... Nak tido jadi xselesa... 😅😅😅.. Last2 dah masuk 4 bulan ni.. Mlm berjaga siang tido..

5y ago

Sme sis,sy pun da msuk 4 bln ni,huhu ya Allah nk tdo sukar bnafas,kne amik nfs pnjg..siang kdg2

Normal kot. Sy dlu pn mcm tu juga. Bila baring baru rasa kurang skit rasa susah bnafas tu

Biasa kalau susah bernafas ada kaitan dgn anemia..tp klu hb ok myb xde masalah kot

Saya pn ada masa rasa macam tu.. Macam mengah sikit.. Kadang pedih ulu hati..

Ha.aa sis..sya pun MCM Tu..kdg2 Rasa sukar nk bernafs..skrg dh 24week

Ye saya pon sama masuk 2nd trimester sukar sikit bernafas

Sy pn sama...klu sy rajin,sy jln2 wktu petang😊

Normal sis...sbb baby pn dh mkin membesar...