Sukar untuk bernafas

Nk tnya sy skrg ni dh 39weeks . Harini sehari sukar utk bernafas , rasa lemas sgt2 . Nak tidor pun tk boleh . Rasa nafas tersekat2 . Ptut ke pergi hospital .#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

bole refer klinik kalau teruk sgt sis , sy preg anak 1st dulu mcm tu terpaksa tidur duduk sandar bantal je sbb tk selesa . pernah juga salah makan mcm jeruk ke terus sesak nafas

Kawan sy aritu pun sesak nafas sis. Masa kandungan 39 weeks plus. Lepas pegi check, baru tau tu tanda nak bersalin. Terus admit.