New mom nak tanya

Hi mommies. Nak tanya lepas beranak tu kan kena pakai pad yang bertali tu ke? Berapa hari nak kena pakai pad bertali tu? Pad biasa boleh pakai waktu bila? Saya confuseeee nak beli spender disposable ke apa ke pad apa semua 😭😭😭

6 Balas

saya beli disposable panties and pakai pad libresse saiz overnight je. Tu pun mak saya syorkan sebab dia nurse labour room. Masa pantang ni senang just buang je spender tu kalau kotor, kalau tak kotor boleh tukar pad je. Jimat sikit dari pakai kotex pad jenis panties tu sbb tu sekali pakai kena buang terus.

12mo ago

Menarik. Boleh diketengahkan 😂 thank you!