Pad ke hospital

Hai mummy. Kalau pad bawa ke hospital tu selalunya pad bertali, pad lekat atau pad yang jenis pants macam brand kotex ye? Ada yang kata hospital akan suruh pakai yang bertali.

5 Balas

klau tmpt sya ..sy bwa je pad biasa 3 ..kat hosptl nnti diorg bagi pad bertali lepas tu kita byar guna pad yg kita bawa tu ..tu tmpt sya lah tak psti tmpt awak..nurse nak guna yg brtali supya diorg senang psangkan sbb lpas bsalin tkde tenaga nak psang sndri jd mudah bagi diorg ikat2 je

sy tak pandai pakai pad tali, dulu keguguran hospital pakaikan pad ada tali tu, nampak mcm lucu pulak sbb pad tu naik ke atas lepastu gerak2.. pad entah kemana, darah pulak menitis ke lantai. so sy prefer yg melekat

saya bawa dua , satu pad bertali dengan pad biasa .. pad bertali tu untuk memudahkan misi nanti kalau pad biasa saya yang nak pakai sebab selesa pad macam tu ..

Pakai je PAd biasa atau PAd sarung kotex. Ada je hospital provide yg bertali. Tapi leceh la. Pakai sarung masa kt hospital. Balik rumah pakai PAd biasa

Macam saya beli pad maternity tapi yang pureen tu jaa dia lekat macam pad biasa , pad bertali saya tak pandai guna

2y ago

ye btl sis. tp ade lak sya dgr klu pad biase takut keras pd miss v kita yg bru lps bersalin. yg maternity pad tu lembut. entah la kn sis. sya x try lg. dgr org ckp..komen je😅😅