New mom nak tanya

Hi mommies. Nak tanya lepas beranak tu kan kena pakai pad yang bertali tu ke? Berapa hari nak kena pakai pad bertali tu? Pad biasa boleh pakai waktu bila? Saya confuseeee nak beli spender disposable ke apa ke pad apa semua 😭😭😭

6 Balas

tak semestinya. bergantung atas awak. pad bertali tu utk mudahkan je sebab tak perlu susah2 nk angkat Kaki ke apa. pad biasa pun boleh aje nak pakai, takde masalah. pad yg mcm pampers tu pun boleh jugak nak pakai. tak risau bocor dah. disposable panties tu kalau nak beli pun boleh, tak beli pun boleh. cuma disposable panties tu memudahkan la. in case bocor banyak ke apa kan. tak payah susah2 nak basuh Beria. boleh buang je

12mo ago

setahu saya, masa kt labor room ja nurse akan pakaikan pad tali tu . then dah masuk wad, terpulang kat kita nk pakai mana yg selesa .