11 weeks 4 hari cepat letih

Hi mommies. Nak tanya lah. Normal ke kalau baru 11 weeks tapi cepat sangat letih. Padahal baby pun belum besar lagi nak penat2 😅 ada tak petua or supplement yg sesuai utk boost tenaga ya?

15 Balas

penat rehat. jgn pksa bdn. biasa je kalau org pregnant ni cepat penat walaupun bby masih kecik.

cuba makan kurma. kurma pun boleh bagi tenaga plus cantikkan hb.

2y ago

tak kisah. Any kurma boleh. Manfaat dia sama je..

Sy minum air kelapa.smngt PLK.tpi ats kndungn msing2.alhmdulih

sya jln pun dah penat sbab Kan perut dah besar dgn kaki sakit

biasa hb low klau cpt letih. tu lh yg doc bgtau