Scan baby 20w

Hi mommies nak tanya , kalau nak scan baby , bagi nampak gender dia , nak kena buat apa sebelum scan tu ya ? Ada sesetengah org kata makan aiskrim coklat , takpun minum air sejuk😅 #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Saya scan gender waktu 21 weeks , pujuk baby dengan cadbury sbb waktu pregnant ni coklat tu je yg suka mkn .. pastu usap perut mntk baby bagi kerjasama , insyaallah dipermudahkan

Ya boleh minum air manis or sejuk. Haritu saya scan baby tidur, sonographer suruh jalan jalan makan gula gula dulu nak kasi baby active