Setubuh saat hujung kehamilan

Hi mommies. Nak tanya kalau kita nak setubuh waktu hujung contohnya 38weeks masih boleh ke? Ada effect tk? Sakit atau apa2? Suami tak berani sebab takut jadi apa2 kat kita yg tengah sarat. Dan macam mana nak yakinkan kat suami yang sebenarnya digalakkan untuk mudah bersalin walaupun dh tunjuk mcm2 artikel. Tq

2 Balas

Sangat bagus puan. Saya selepas bersama, pagi esok datang KK untuk swab keputihan sekali cek ada bukaan 4 cm 😂 tak rasa sakit masa bukaan 4cm tu

lebih digalakkan. toksah takut.

8mo ago

Sy tak takut tp suami yg takut 😅