BAYI UMUR 1 BULAN MENJERIT TIBA TIBA

Hi mommies. Nak tanya if mommies out there yang ada experience bayi 1bulan lebih tiba2 menjerit masa tidur. X menangis..just menjerit. Mula2 ingat Diapers kotor or lapar, tp bila check tak pulak. Please help. TQ

1 Balas

maybe dia kene agah dgn uri dia.. kawan dia masa dlm kandungan.. anak sy klau tdo lena skali skala tiba2 ngis kuat padahal tgh tdo lena.. alunkan zikir2 ulang2 dr mula tdo sis.. InsyAllah dia ok