Sticker kuning boleh bersalin diswasta ke?

Hi mommies nak tanya if kita dapat sticker kuning boleh ke bersalin diswasta?sedih jugak tahu kena on insulin harini utk tengahari.Boleh mommies share any tips ??😊

2 Balas

Rasa boleh.. Cuba call tanya atau buat appointment dgn gynae dulu n bawa buku pink tu... Sy check up klinik swasta sy ada gdm diet control, awal2 aritu low BP n skg ni tiba2 dpt eczema n asthma, pnah tanya dr klinik kalau kat KK ni sy kategori apa dia kata sticker kuning tp so far Alhamdulillah ok sy dah start appointment dgn pakar kat hospital swasta since masuk wk30 aritu.. Rasanya kalau masalah gdm swasta ok.. Try discuss dulu sis

rsenye tak boleh sbb brisiko kan.