Baby 4 months

Hi mommies! Nak tanya, if baby 4 months tido siang kejap2 tu normal ke? Lepas je susu mmg tido tapi tak lama, dalam 30 minit mcmtu dia terjaga dah. #firstbaby #mommybuntu

Baby 4 months
21 Balas

sama lah dgn bby sya skrg dah nak masuk 5 bulan..start umur dia 4 bulan tido 30,40 minit je dah bangun boleh plak dia bjaga 2 jam kadang smp 3 jam tak tido..lepas tu dah tido tak smp sejam bangun balik😆..makin besar makin panjang akalnya dàh pandai nak bermain.tapi mlm ok lah dia tido awal bangun menyusu pun sekali dua tak sekerap sebelum ni 3,4 kali bangun mlm.lena lah jugak ibunya tido mlm cuma siang je lah yg tak dpt nak tido sgt😆