Baby 4 months

Hi mommies! Nak tanya, if baby 4 months tido siang kejap2 tu normal ke? Lepas je susu mmg tido tapi tak lama, dalam 30 minit mcmtu dia terjaga dah. #firstbaby #mommybuntu

Baby 4 months
21 Balas

Normal sis. Anak saya malam bangun untuk susu je. Lepastu automatic tido balik. Tapi siang dia mmg tido tak lama. Maybe sbb malam dh lena tido. Skrg ni siang masukkan dia dalam buai. Lama la sikit tido.

4y ago

Tq sis. Betul tu malam bgn nak susu je pstu dia sambung tido. Ye dalam buai baru lama sikit dia tido. Hehehe