Baby 4 months

Hi mommies! Nak tanya, if baby 4 months tido siang kejap2 tu normal ke? Lepas je susu mmg tido tapi tak lama, dalam 30 minit mcmtu dia terjaga dah. #firstbaby #mommybuntu

Baby 4 months
21 Balas

Ank sy yg 2 bln lbh ni pn tdo siang kejap2 je. Lgi2 cuaca pns, dok umh papan lgi la dia xlena tdo, kdg2 mndikan dlu bru dia nk tdo. Tpi mlm alhamdulillah dia xde nk bjaga lama, bgun utk ssu je, full bfeeding jdi xpnt sgt bdn nk bgun buat ssu. Dpt la lelap mata lma ckit.

4y ago

Tq puan. Sama la saya yg pntg malam baby tido. Kadang saya yg kena kejut bg susu. Kalau tak dia sedap tido. Hehehe