Baby 4 months

Hi mommies! Nak tanya, if baby 4 months tido siang kejap2 tu normal ke? Lepas je susu mmg tido tapi tak lama, dalam 30 minit mcmtu dia terjaga dah. #firstbaby #mommybuntu

Baby 4 months
21 Balas

Normal rsa ank sya dri dlm prut smpi luar prut mmg jenis tido kjp jer..skrg dh 1y9m pun tido kejap jer lps berjaga skrg nk jdi abg dh

4y ago

Tq puan. Ya ke? Tulah risau dia tak cukup tido. Tp kebanyakkn baby mcm tu normal la maknanye. Hehehe